Programma

Jonge Atlantici Boekenclub: The Power of Geography: Ten Maps that Reveal the Future of Our World

Op 20 januari 2022 organiseert Jonge Atlantici een nieuwe editie van de boekenclub! Dit keer gaan we The Power of Geography: Ten Maps that Reveal the Future of Our World van Tim Marshall lezen. Lees je ook mee?

The Power of Geography

Het boek ‘The Power of Geography’ van Tim Marshall is een vervolg op zijn eerder verschenen werk getiteld ‘Prisoners of Geography’, dat zowel bij de New York Times en de Sunday Times op de bestsellerlijst stond. Om wereldpolitiek beter te begrijpen beschreef Marshall in zijn eerste boek de invloed van geografie op de keuzes die landen maken. In het vervolgboek gaat Marshall in op tien regio’s die in de toekomst belangrijk zullen zijn voor de grenzen, machtsverhoudingen en verdeling van grondstoffen tussen alle landen op de wereld. Een must-read dus als je alvast een kijkje in de toekomst wil nemen!

 

Ga jij na het lezen de discussie met ons aan? Bestel het boek hier of bij je lokale boekhandel en lees het lekker weg deze decemberdagen. Wij hopen jou in januari bij onze boekenclub te zien met veel inzichten en meningen!

 

Jonge Atlantici Boekenclub: 20 januari 2022, 20:00 uur tot 21:00 uur

 

 

Registratieformulier

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van interessante programma's en ontvang de beste kijk-, luister- en leestips over trans-Atlantische betrekkingen en veiligheid.

Inschrijven
Meer weten?

Neem contact met ons op

Het kantoor van de Atlantische Commissie helpt u graag bij met uw vragen.

Contactpagina