Programma

Brussel in hét verkiezingsjaar

Bezoek het NAVO-hoofdkwartier en de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de Europese Unie in Brussel!

Jonge Atlantici gaat naar Brussel!

2024 is een belangrijk jaar, niet alleen omdat we stilstaan bij 75 jaar NAVO, maar óók omdat in 2024 de halve wereld naar de stembus gaat. Zo zijn er in juni verkiezingen voor het Europees Parlement en kiezen de Amerikanen in november een nieuwe president. Wat betekenen deze verkiezingen voor de internationale veiligheid en de trans-Atlantische relatie? En welke geopolitieke spanningen spelen hierbij een significante rol?

 

Jonge Atlantici gaat op 24 mei 2024 naar Brussel om zich onder te laten dompelen in de diplomatieke wereld van de NAVO en de EU. We gaan op bezoek bij het NAVO-hoofdkwartier en de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging bij de EU.

 

We vertrekken vrijdag 24 mei vroeg in de ochtend vanuit Den Haag en zullen pas ‘s avonds weer terugkeren. Aanmelden kan t/m 12 mei. Deelname bedraagt €45,- voor niet-studentbegunstigers en €37,50 voor studentbegunstigers.

 

Het is niet meer mogelijk om je voor dit bezoek aan te melden.

Foto: Shutterstock / Alexandros Michailidis

Details & registratie

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van interessante programma's en ontvang de beste kijk-, luister- en leestips over trans-Atlantische betrekkingen en veiligheid.

Inschrijven
Meer weten?

Neem contact met ons op

Het kantoor van de Atlantische Commissie helpt u graag met uw vragen.

Contactpagina