Oud programma

Atlantic Perspectives

In het driedelig videoprogramma, Atlantic Perspectives, laten buitenlandse experts uit Amerika en Europa hun licht schijnen over de coronacrisis en de gevolgen voor de internationale verhoudingen, over de VS en over de NAVO.

De impact van de coronacrisis is groot, heel groot. Wat is de invloed van de pandemie op de geopolitieke verhoudingen? In de driedelige serie Atlantic Perspectives gaan vijf internationale experts, twee uit de VS en drie uit Europa, in op de rol van COVID-19 in de internationale en trans-Atlantische betrekkingen. Met Ann-Sofie Dahl, Kate Bundt, Margarita Mathiopoulos, Stan Sloan en Hans Binnendijk.

Afleveringen

Experts over COVID-19 en de trans-Atlantische relaties

Hoe beïnvloedt de coronapandemie de trans-Atlantische betrekkingen? Bekijk hier de eerste aflevering van Atlantic Perspectives.

COVID-19 en de Amerikaanse positie in de wereld

In de tweede aflevering van de serie Atlantic Perspectives gaan experts in op de rol van COVID-19 en de positie van de Verenigde Staten in de wereld. Bekijk de aflevering hier.

COVID-19 en de toekomst van de NAVO

Wat betekent COVID-19 voor de toekomst van de NAVO? Bekijk de laatste aflevering hier.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van interessante programma's en ontvang de beste kijk-, luister- en leestips over trans-Atlantische betrekkingen en veiligheid.

Inschrijven
Meer weten?

Neem contact met ons op

Het kantoor van de Atlantische Commissie helpt u graag met uw vragen.

Contactpagina