Nieuws

Directeur Atlantische Commissie: ‘ook zonder Trump zet onrust VS door’

Volgens Bram Boxhoorn is het nog maar de vraag of de rust wederkeert in de Verenigde Staten bij de verkiezingswinst van Joe Biden in november. In deze podcastaflevering van De Telegraaf sprak de directeur van de Atlantische Commissie over de aankomende verkiezingen in de VS en de betekenis van de uitslag voor trans-Atlantische betrekkingen.

‘Ook zonder Trump zet onrust VS door’

Het is onzinnig om te denken dat de rust terugkeert in Amerika als Joe Biden de verkiezingen wint. Dat zegt de directeur van de Atlantische Commissie, Bram Boxhoorn, in een speciale aflevering van de podcast ‘Trump vs. Biden – de strijd’.

In de podcast legt Boxhoorn uit waarom het land zo gepolariseerd is en wanneer deze trend is ingezet. Verder geeft de directeur van de Atlantische Commissie een uitgebreide kijk op de relaties tussen de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Wat heeft Trump bereikt, welke strategie zit er achter zijn beleid en heeft hij NAVO daadwerkelijk veranderd? En zou Joe Biden beter zijn voor de trans-Atlantische betrekkingen?

Foto: Flickr/The White House

Benieuwd?

Beluister hier

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van interessante programma's en ontvang de beste kijk-, luister- en leestips over trans-Atlantische betrekkingen en veiligheid.

Inschrijven